Teen Cribs

Tjabba once again.

Nu sitter jag här igen. Jag har alltid mitt huvud framför någon burk och just nu är det inte tvn utan datorn. Jag har inte gjort några läxor än och har en jävla ångest för det hahahah. Men matten gör jag imorgon likaså tekniken och svenskan så blir allt skitbra (Y). För tio minuter sen började en film jag ska se, fan menmen jag brukar vara ganska bra på att fatta. heheheh.

FAN nu ropar mamma att hon tar tvn, måste fightas ciao

Jag ska bara...

Hej bloggie,
Idag har jag varit otroligt seg, vaknade vid halv tolv och gjorde mig iordning sen stack jag upp till stan och träffade astrid vi satte oss på ett café och drack frapinos för hela slanten ( faktiskt mina sista pengar typ haha... )
menmen, gott var det! vi satt där i ca tre timmar sen skulle vi dra oss, men då träffade Matilda och Simona på vägen så vi snacka med dom ett tag, sen kom Cornelia osså :)
Sen stack jag och astrid, och nu sitter jag här hemma och skjuter upp mina läxor som fan. Det finns alltid något jag måste göra. ååh. Men har faktiskt kommit på att tekniken kan vänta till imorgon, och samhällsläxan vet jag ju inte ens vilka sidor det är? fast jag måste nog göra ett par mattetal trots allt...... PALLA


Ska äta tacos nu, sen titta tv, sen kaaaanske mattetalen ;) hahaha, puissssssssss


CIAO


HEJ

Hej bloggen

Idag har jag varit hemma och slappat som bara den, gick ut och handla tacos med mamma sen kom hem och gjorde den (åt den). Ikväll ska jag träffa lite kompisar och dra ut på stan det är kalas i Lund, haha sjukt lame men vaffan vad ska man annars göra? dessutom spelar ju rix fm ! ( vilket bara är ramsellers, något udda band som gör  covers, fast ganska faktiskt haha (Y) ) jag känner att jag har lite ont över mitt högra öga, jag har huvudvärk!!!! vill verkligen inte att sjukan ska smyga sig tillbaka vafffan haha! ikväll ska jag träffa lisa också, längesen ( 4 dagar ) haha, så det ska bli kul. Jag vill inet börja skolan på måndag igen. Jag har vant mej lite vid att vara hemma och vara sjuk nu och det e sjukt härligt och bara sitta och kola på tv haha. menmen. har ju en del saker jag måste stå i. Kameran måste bli klar ( skrev jag detta igår? ) !! Idag har jag faktiskt varit duktig och pluggat lite också, läste samhällen och spanskan sen kolla igenom engelskan riktigt grymt :D
'
detta blev ett inlägg med massa skit mest för att ha något att skrivaa. aja !

CIAO!


TJABBA TJENA

OJ!
nu var det så där längesen igen!
men jag har faktiskt en orsak jag har varit sjuk, Ja sisådär 39 graders feber halsont och hosta och då orkar man inte sitta och blogga! och vad skulle man blogga om sen då? " idag köpte jag vicks blåa tabletter.... " nej ingen skulle bry sig ändå haha =)

Ikväll får jag se om ja drar ut, det är ju trots allt lundakalaset ;D men jag får se om jag pallar det är ju lundakalaset imorgno också haha :)

Jag har varit hemma från skolan sen i tisdags så jag har nog missat en räjäl hög. Jag måste dels få rätsida på mina kamera ( vi bygger en kamera av en mjölkkartong i tekniken ) alla andra har kommit så mycket längre än jag!

Nu ska jag titta på min statestik för det är sjukt supertråkigt
ha en bra kväll, så ses vi !


CIAO

Sorrry

FÖRLÅT!
för att jag är riktigt dålig på att blåååggga ;D

idag har jag haft spränghuvudvärk exakt heeeeeela dagen och typ dött, så ikväll blir det ingen träning för jag hade seriöst ramlat ihop på fotbollsplanen!

imorgon kan jag iaf få sova ut lite, eftersom jag är ledig ska nämligen åka upp til Stockholm med Esther och Astrid och Jonas ( ests papa ) och se COLDPLAY! men det e inte förrns på lördag! =) det ska bli skitkul, och vi har längtat i ett halvår! jag kommer gråta som ett as när de sjunger 42 =.) nu måste jag lyssna in mig på dem ordentligt!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag trodde inte skolan skulle vara hemsk första riktiga skoldagen, men jag hade fel det var dödande och jag orkar inte skriva mer.

vi ses på söndag eller måndag , för kommer inte ha någon data i stockholm i think! nu ska jag läsa kändisbloggarna ;D
PUSS

redan skoltrött

Tja bloggie

Idag har jag varit på Nova Lund! Köpte inget, eller rättare sagt hittade jag inget vilket jag är glad över, för jag försöker spara mig till Stockholm, jag och mina vänner esther och astrid ska upp dit nästa helg och se coldplay, jag längtar, vi åker på fredag lunch och kommer hem någon gång på söndag så det blir en hyfsat lång helg så jag är glad! :D Hoppas jag träffar någon kändis bloggare som jag kan lägga upp kort på :) Haahaha, jag e besatt!

Imorgon börjar skolan efter ett jävligt kort sommarlov känns det som!? Orkar verkligen inte! men får väl trösta mig med att det är prao ganska snabbt ( jag ska hitta något kul!!!!!!!!!!!!), och att jag och några kompisar och upp til Wien på höstlovet och hälsar på käre Sally (L).

När man talar om skolan kan jag väl lika gärna passa på att säga att jag behöver en skolväska, pennor och en kalender och höstkläder haha!!!!!!!!!!

Nu måste jag ringa någon från min älskade skola eftersom jag har absolut ingen aning när vi börjar imorgon .......
tio hoppas jag, hoppas inte detta blir en seriös skolvecka och inet nästa heller, och inte nästa :( jag vill inte.

Aja, får ta vara på sista kvällen med OC(L)

ha en bra kväll, :) puss


NU jävlar!

Nu ska jag börja blogga, visst jag har försökt förr, men det var ganska lamt.

Man kan ju lika gärna kalla det dagbok för just nu har jag noll läsare .
Vi kallar det dagbok, i alla fall för tillfället, vem vet kissie Dessie paow Amir kenza ( och alla andra bloggar jag läser ) kanske krossas? Hahahah, ja, drömma är okej för mig.

Men någonstans måste man ju börja? och jag börjar här och nu.
detta blir mitt första, och defenetivt inte sista inlägg.


ciao!haha, jag har hört att man ska lägga upp bilder när man har blogg, för att lyckas vill säga.    får se om jag klistrar in några i min dagbok.     so long,

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0